4 Danny Vanhamel
Mine Dalemans Danny Vanhamel

Exclusief voor abonnees

Danny Vanhamel (65), kidnapper van Anthony De Clerck: “Geen spijt van mijn overvallen, wel dat ik kind ontvoerd heb”

Ex-topgangster Danny Vanhamel wordt niét graag herinnerd aan de ontvoering van Anthony De Clerck. Tot vorige week, toen bekend raakte dat een tiener uit Genk 42 dagen is gegijzeld door moslimextremisten, gold de ontvoering van de 11-jarige kleinzoon van de West-Vlaamse textielbaron Roger de Clerck als langste kidnapping voor losgeld ooit in ons land. Anthony zat 32 dagen opgesloten in een chalet. "Het was een misstap om een kind te ontvoeren. Het was fout."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Van Hooland

    Je hebt de gemeenschap heel veel geld gekost Van Hamel , daar klapt niemand over . Straks krijgt die nog een medaille .

  • Tom Bogaerts

    Ik zie die gast nog vrijkomen (nieuwsuitzending) .. opgepikt door dikke Mercedes en thuiskomen in een splinternieuwe villa. Ondertussen zijn er wel mensen opgezadeld met een trauma dankzij meneer zijn fratsen. Welk signaal geef je zo aan de jeugd ? Misdaad loont !

Lees meer