De 100 Belgen van 2018. Theo Francken (plaats 2): "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug"

Zo ziet het leven van een ex-staatssecretaris eruit. "Ik heb zonet een dutje gedaan. Een míddagdutje, stel u voor." Theo Francken (40) ziet er de ironie van in. Vier jaar lang was hij het meest actieve, populaire en controversiële lid van de regering-Michel. Uiteindelijk werd hij de nagel aan diens doodskist. Maar België is met hem nog niet klaar, waarschuwt hij. "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bart Hollevoet

    Hoe precies is Francken 'het meest actieve regeringslid' van Michel 1 geweest? Welk regeringsprobleem heeft hij opgelost? Welk deel van het regeringsakkoord heeft hij ingelost? Wat heeft hij bereikt? En Leo Peeters, dat citaat is inderdaad geen verkapte oproep. Er is niks verkapt aan.

  • Leo Peeters -Duym

    Theo zegt: En voor een goed begrip: ik heb nooit opgeroepen om deel te nemen aan die Mars tegen Marrakesh. – Alweer een vette N-VA leugen: “Ik geef alle steun aan mensen die hun protest willen uiten, hun frustratie en hun bezorgdheid over dat pact want ik deel die bezorgdheid en die woede en frustratie.” Als dat geen verkapte oproep is.

Lees meer