11 .
rv .

Exclusief voor abonnees

Dé beelden van de coronacrisis, gekozen door hoofdrolspelers als Marc Van Ranst en Steven Van Gucht: “Dit is het beeld dat ik nooit zal vergeten”

Er zijn zo van die foto's die de hele wereld kent. Die van 'het napalmmeisje' tijdens de Vietnamoorlog. Van de 'Falling Man', die op 11 september 2001 zijn dood tegemoet springt vanuit het WTC. Of van de Indiase stewardess na de aanslagen van 22 maart 2016 op een bankje in Zaventem. Wij vroegen aan enkele hoofdrolspelers van deze coronacrisis wat voor hen hét beeld is van de voorbije maanden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dis Van Tendeloo

    De worstelpartij van Koen Geens met z'n mondmasker is voor mij HET beeld van de coronacrisis.

  • Peter Jacobs

    Dus betreffende die foto van die Italiaanse verpleegster, is de boodschap, dat deze niet in staat is om het eigen aangezicht te beschermen tegen verwondingen, door het dragen van een masker, vanwege deze crisis, klopt dat ? Ok. Maar toch staan deze in voor de verzorging van patiënten met een medische urgentie. Hmm. Kan er iemand haar vertellen hoe ze dat kan vermijden ? En ook even checken of de of er ook geen patiënten niet de nodige zorg ontvangen hebben ?

Lees meer