Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) wilde een verklaring die ze deed op Twitter niet met dezelfde woorden herhalen in de krant.
Jan De Meuleneir/Photo News Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) wilde een verklaring die ze deed op Twitter niet met dezelfde woorden herhalen in de krant.

Exclusief voor abonnees

De Block betwist half miljard euro verlies voor sociale zekerheid maar 'mag' dat niet bewijzen

Onze sociale zekerheid is de voorbije jaren een half miljard euro armer geworden omdat een duur geneesmiddel voor ouderdomsblindheid kunstmatig bevoordeeld werd ten nadele van een veel goedkoper alternatief. "Klopt niet", zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). Of ze dat kan bewijzen? "Nee, da's geheim."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

90 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Denil

    Het land waar de corruptie nu in wetten verankerd wordt. Maar gelegaliseerde corruptie blijft corruptie.

  • Rudolf Jacobs

    m.a.w. corruptie is hiermede dus bewezen,na bewijzen zouden er teveel lijken uit de kasten kunnen vallen,bende bedriegers ,waarom zitten die losers eigelijk nog in deze regering ,ik geloof alleen maar om te graaien

Lees meer