2 Pieter De Crem.
Photo News Pieter De Crem.

Exclusief voor abonnees

De Crem wil CD&V radicaal veranderen: de standen moeten aan banden

Het moet radicaal anders bij CD&V, vindt ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V). Stap 1: een nieuwe voorzitter, die de invloed van standenorganisaties als beweging.net en de Boerenbond aan banden legt. Stap 2: duidelijke standpunten.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Raymond Ponet

    Cd&v stuur die ouwe knarren met pensioen! Het is tijd voor verjonging! Hoe is het mogelijk dat deze personen het blijven voor ‘t zeggen te hebben. Incluus KP. Ze hebben de partij in vrije val gebracht. Hebben ze volgende verkiezingen de kiesdrempel nog?

  • wim CLAES

    wat een gebleir over arco, de politici zitten met een gat in hun hand en zitten elk jaar miljarden uit onze zakken te kloppen, en dan maar bleiren over wat kleingeld dat ze met arco verloren hebben. ga in blok naar de rechter en stel u burgerlijke partij tegen de eigenaars, en laat die uw schuld betalen, de vakbond betaalt toch geen belasting, hopen geld zat!en laat decrem maar borstelen.

Lees meer