2 Pieter De Crem.
Photo News Pieter De Crem.

Exclusief voor abonnees

De Crem wil CD&V radicaal veranderen: de standen moeten aan banden

Het moet radicaal anders bij CD&V, vindt ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V). Stap 1: een nieuwe voorzitter, die de invloed van standenorganisaties als beweging.net en de Boerenbond aan banden legt. Stap 2: duidelijke standpunten.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

53 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Raymond Ponet

    Cd&v stuur die ouwe knarren met pensioen! Het is tijd voor verjonging! Hoe is het mogelijk dat deze personen het blijven voor ‘t zeggen te hebben. Incluus KP. Ze hebben de partij in vrije val gebracht. Hebben ze volgende verkiezingen de kiesdrempel nog?

  • wim CLAES

    wat een gebleir over arco, de politici zitten met een gat in hun hand en zitten elk jaar miljarden uit onze zakken te kloppen, en dan maar bleiren over wat kleingeld dat ze met arco verloren hebben. ga in blok naar de rechter en stel u burgerlijke partij tegen de eigenaars, en laat die uw schuld betalen, de vakbond betaalt toch geen belasting, hopen geld zat!en laat decrem maar borstelen.

Lees meer