Exclusief voor abonnees

De revival van de bloemkool

APP EN INSTAGRAM MOETEN KLASSIEKER HIP MAKEN

Lange tijd werd de bloemkool verguisd als 'saaie groente', maar door zijn veelzijdigheid is de Vlaamse klassieker - net als boerenkool - aan een opmars bezig. Geen verrassing voor groentekoks: "Gekookt, gestoomd, geroosterd, gebakken, gepureerd of rauw: er is een bloemkoolrecept voor elke gelegenheid", stelt de Brits-Israëlische chef Yotam Ottolenghi.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Lees meer