Nikolaas Gyselbrecht met Armando, die samen met 177 andere duiven verkocht werd via zijn site. Hij heeft een commissie van zo'n 30%, goed voor 720.000 euro. "Het was een goede dag", zegt hij fijntjes.
Henk Deleu Nikolaas Gyselbrecht met Armando, die samen met 177 andere duiven verkocht werd via zijn site. Hij heeft een commissie van zo'n 30%, goed voor 720.000 euro. "Het was een goede dag", zegt hij fijntjes.

Exclusief voor abonnees

De Vlaming die rijk wordt dankzij veilingsite ‘Pigeon Paradise’: “Waar duiven al niet goed voor zijn”

Wéér heeft een Chinees een Belgische topduif gekocht. Wéér via veilingsite 'Pigeon Paradise' - alias PIPA - van Nikolaas Gyselbrecht (38) uit Knesselare. Nu voor het absolute recordbedrag van 1.252.000 euro. Zelf had Gyselbrecht niet op zo'n fortuin gerekend. Niet eens gehoopt. "Te bedenken dat ik destijds al blij was met 50 euro voor een kleine advertentie op mijn duivenwebsite."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Norbert Thieren

    Geen cent daarvan gaat naar de verloren duiven die in de stad bedelen voor een beetje eten. Duivensport is ene harde koele wereld zonder dierenliefde.

  • louis den duiker

    30 % voor de veilingsite ……..

Lees meer