2 De Wever: "Iedereen zit maar te roepen dat het in Antwerpen Sodom en Gomorra is. Plezant, zenne. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets gedaan heb.”
Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews De Wever: "Iedereen zit maar te roepen dat het in Antwerpen Sodom en Gomorra is. Plezant, zenne. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets gedaan heb.”

Exclusief voor abonnees

De Wever: “Ik ken van nabij mensen die aan de coke zitten”

Terwijl de granaten rond Park Spoor Noord afgelopen week knalden alsof het oorlogsgebied was, barstte de kritiek op de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) en zijn 'war on drugs' los. "Als ik zou beloven dat het geweld zeker gaat stoppen, dan zou ik liegen. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets heb gedaan."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

88 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • jurgen bastiaens

    Wie ni. In het uitgaansmilieu zit 70% er aan. In hogere kringen en artisten is het ook koekenbak. Als je dat ni weet moet je je ni moeien in een discussie over druggebruik

  • Fonz Ooms

    Zijn dat dan vrienden of vriendinnen, familie, partijgenoten? Als dat echt zo is , ben je medeplichtig aan criminele activiteiten, strafbaar en moet je opstappen . Of is justitie er echt alleen maar voor de brave burger ? Nu kunnen we ook al niet meer op NVA stemmen.

Lees meer