2 De Wever: "Iedereen zit maar te roepen dat het in Antwerpen Sodom en Gomorra is. Plezant, zenne. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets gedaan heb.”
Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews De Wever: "Iedereen zit maar te roepen dat het in Antwerpen Sodom en Gomorra is. Plezant, zenne. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets gedaan heb.”

Exclusief voor abonnees

De Wever: “Ik ken van nabij mensen die aan de coke zitten”

Terwijl de granaten rond Park Spoor Noord afgelopen week knalden alsof het oorlogsgebied was, barstte de kritiek op de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) en zijn 'war on drugs' los. "Als ik zou beloven dat het geweld zeker gaat stoppen, dan zou ik liegen. Maar ik laat mij niét zeggen dat ik niets heb gedaan."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

88 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • jurgen bastiaens

    Wie ni. In het uitgaansmilieu zit 70% er aan. In hogere kringen en artisten is het ook koekenbak. Als je dat ni weet moet je je ni moeien in een discussie over druggebruik

  • Fonz Ooms

    Zijn dat dan vrienden of vriendinnen, familie, partijgenoten? Als dat echt zo is , ben je medeplichtig aan criminele activiteiten, strafbaar en moet je opstappen . Of is justitie er echt alleen maar voor de brave burger ? Nu kunnen we ook al niet meer op NVA stemmen.

Lees meer