11 Deze tien experts moeten België uit lockdown halen.
Belga/Photo News/VTM Deze tien experts moeten België uit lockdown halen.

Exclusief voor abonnees

Dit zijn de 10 experts die ons uit de lockdown gaan halen

Tien experts - Vlamingen en Walen - krijgen de aartsmoeilijke taak om ons op een correcte manier uit deze crisis te loodsen. Ze moeten nadenken over hoe de maatregelen op termijn versoepeld kunnen worden. Maak kennis met 'Team Exit' dat premier Wilmès samenstelde. Voor een paar van hen de zoveelste loodzware taak in deze crisis.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

57 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Raymond Pauwels

    10 experts? 10 politiek gepistonneerd en ja! Exit zoals Oostenrijk kan zelfs niet, we hebben geen mondmaskers voor iedereen. Wat een grap hier. En maar toeteren hoe goed we wel bezig zijn. Er zijn er die het nog zelf geloven ook.

  • PATRICK SMITS

    Thijs heeft de Post naar de beurs gebracht. Als je ziet wat een Bpost-aandeel amper nog waard is (voor corona), betwijfel ik of dat deze man wel de juist toekomstvisie heeft.

Lees meer