3 De stacaravan van Dave Bertram in Nieuwpoort.
Bart Boterman De stacaravan van Dave Bertram in Nieuwpoort.

Exclusief voor abonnees

Dochter als topmodel op cover Sports Illustrated, vader sterft alleen in stacaravan

Belgisch topmodel Rose Bertram verliest papa aan CO-vergiftiging

Op sociale media kon hij amper verbergen hoe trots hij was op zijn dochter Rose Bertram (24), Vlaams topmodel in het buitenland en vrouw van de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Toch kon het contrast tussen Dave Bertram en zijn dochter niet veel groter: alleen met zijn hondje, in een stacaravan op een camping in Nieuwpoort, overleed de man aan CO-vergiftiging.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Groenendaal

    Laat iedereen zijn leven kiezen. Ouderen bijeen proppen in een neurotische angstomgeving ('het kan elke moment gebeuren maar ook binnen 10 jaar'), ook wel zorgcentrum genoemd, of in een privacyloze observatie ruimte is voor velen geen optie. Een mooi kwaliteitsvol leven betekent soms risico's nemen. Een risicoloos leven bestaat overigens niet. De hedendaagse mens wordt gehersenspoeld tot en door controlefreaks. Het eindpunt van de obsessie naar volledige controle is zelfdestructie.

  • aaron aerts

    Moest ze misschien ok in die caravan gaan wonen ? Of hem een huis huren, wie doet dat nog voor z'n ouders ? Mijn ouders hebben niets als miserie in m'n leven gebracht én me in dit bestaan gebracht uit hun eigen egoistische verlangens. Maar konden het niet. Moet je dan als kind ook opdraaien voor hun incompetentie ? Dacht het niet.

Lees meer