2
Kos

Exclusief voor abonnees

Doodverklaarde IS’er uit Antwerpen zit vast bij Koerden

ZELFS ZIJN MOEDER DACHT DAT HIJ GESNEUVELD WAS

Abdellah Nouamane (24), één van onze beruchtste Syriëstrijders, zit vast bij de Koerden. Dat zou blijken uit beelden die daar in een gevangenis zijn gedraaid. De 'zwaarst beveiligde'. Maar uitgerekend daar waren er al zeker twee grootschalige ontsnappingspogingen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

103 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cornelis Nepos

    Er zijn in dit land genoeg perverse advocaten om die sukkelaar naar hier te halen. leefloon en sociale woning voor bewezen diensten.

  • Erwin De Mulder

    Frieda waar ben je mee bezig.Iemand die zelf zegt alles wat ook maar met België te maken heeft de lucht in te blazen zou jij niet te hard willen straffen!!!Sommige mensen leren of zullen het nooit leren.Dat is een sujet dat liefst zo gauw mogelijk uit de maatschappij verwijderd wordt en daar mee bedoel ik terechtstellen net zoals hij heeft gedaan met zovele onschuldigen.Inderdaad oog om oog tand om tand andere taal verstaan die moordenaars niet,ten andere geven die daar niet om ....

Lees meer