2 Leentje Verhalle.
Peter Vanderveken Leentje Verhalle.

Exclusief voor abonnees

Echtgenote Van Dijck blijft achter haar man staan: “Kris is een eerlijk man”

"Ik zie hem nog altijd zielsgraag", zegt Leentje Verhalle (51) over haar echtgenoot Kris Van Dijck (55). "We blijven getrouwd en als het nodig is ga ik voor Kris staan om hem te beschermen." Zijn prostitueebezoek was voor haar oud nieuws. "Kris is een eerlijk man. Hij had me dat in het begin van onze relatie al verteld. Toch gedeeltelijk."

Fijn vindt ze het natuurlijk niet dat iedereen nu weet dat haar wederhelft vroeger een prostituee bezocht. "Maar ik schaam me daar ook niet over. Já, Kris heeft vroeger betaald voor liefde. Maar hij heeft géén moord gepleegd, hé." Leentje Verhalle heeft een klok van een stem. En als het over haar man gaat, draait ze de volumeknop zelfs nog een beetje harder.

Eerste kus

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen16uren47minuten06seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rudy Lenssens

    Alle politiekers houden dienstbetoon. En dat is niet voor een babbeltje. Steeds gaat het over hulp via politieke weg waar de gewone burger zijn weg niet in vind. Herman De Croo heeft 75000 politieke dossiers verzameld tijdens zijn loopbaan. En dat was niet om een pint te drinken. Politiekers worden door ons gekozen en dan mogen wij iets vragen. En wie de vraag stelt doet er niet toe. Zijn niet alle Belgen gelijk voor de wet. Geen bemang welk beroep je uitoefent.

  • Diana De Wit

    Veel moed mevrouw, aan u zowel aan uw echtgenoot en familie! Nobody is perfect! Maar op die manier door het slijk gehaald worden is een regelrechte schande! Dit werd helaas goed voorbereid met het doel schade toe te brengen aan uw echtgenoot en zijn partij!

Lees meer