4 Jean-Louis Denis.
BELGA Jean-Louis Denis.

Exclusief voor abonnees

Eén jaar vrij en haatprediker Jean-Louis Denis verspreidt opnieuw radicale ideeën

Minister Geens heeft besluit klaar om opvolging van geradicaliseerde ex-gevangenen te verbeteren

Eén jaar na zijn vrijlating verspreidt de veroordeelde haatprediker Jean-Louis Denis opnieuw zijn radicale visie via inzamelacties voor de armen. In ons land zijn er 356 radicale ex-gedetineerden, maar weinigen zo hardnekkig als Denis. "Ik ben op aarde gezet om te prediken." Minister van Justitie Geens (CD&V) heeft een besluit klaar om de opvolging van ex-gevangenen te verbeteren.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggie Van Audenhove

    Minister Geens heeft een besluit klaar om de opvolging van ex-gevangenen te controleren. Hallelujah we zijn gered nu! Ex-gevangenen opvolgen zou vanzelfsprekend moeten zijn, of wat doen ze dan nu misschien? Ga maar manneke, terug de wijde wereld in en pleeg gerust opnieuw dezelfde misdrijven, of nieuwe, of beide. Van ons mag het, we controleren toch niet.

  • Ronny Vansteelandt

    Mentale destabilisatie of hersenspoelen is in dit land verboden. Toch betaald de staat miljoenen aan subsidies aan religieuze organisaties die mensen van bij de geboorte vergiftigen met hun onzin. Dit is het resultaat hiervan, om over de schandalen en aanslagen maar te zwijgen.

Lees meer