2 Steve Bakelmans
RV Steve Bakelmans

Exclusief voor abonnees

Eerst verkrachtte hij zijn ex. Dan sms'te hij: "Sorry"

Rechtbankverslagen schetsen dader als agressieve narcist na de moord op Julie

"Fuck. Godverdomme. Aaarg! 'k Zal zelf naar de flikken gaan. Er was toch niets met mij aan te vangen. I am sorry." Dat sms'te Steve Bakelmans, de moordenaar van Julie Van Espen, naar een van zijn vorige slachtoffers, vlak nadat hij haar had verkracht.

"Een totaal gebrek aan normbesef. Een verregaande minachting voor zijn slachtoffer. Enkel oog voor zijn eigen seksuele driften." Zo omschreef de rechter in Antwerpen Steve Bakelmans, toen die eind juni 2017 al voor de tweede keer terechtstond wegens verkrachting.

Een half jaar eerder was zijn ex-vriendin wakker geschrokken toen Bakelmans, ondanks hun relatiebreuk, tóch plots in haar slaapkamer stond. 

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mario Tersago

    Laat ons allemaal schuilen achter wetten en procedures, terwijl er voor u (edelachtbare, de rechter bij HvB), een recidivist staat die geen normbesef heeft, hervalt in geweldadige gewoontes waaronder verkrachting, een inmiddels meermaals gearresteerd en veroordeeld is. Vergeet deze feiten en laat dit gevaar gewoon terug los op de maatschappij die hij reeds de rug heeft toegekeerd. Ongeacht zijn geestestoestand en dat deze feiten verjaard zijn is dit, onverantwoord en niet te begrijpen!

  • Jules Steenwinckel

    Die verkrachter en moordenaar zal worden opgevolgd door zielenknijpers krijgt medicijnen en na een tijdje mag hij buiten en hij kan opnieuw beginnen .

Lees meer