Kris Van Dijck verlaat het stadhuis.
VTM nieuws Kris Van Dijck verlaat het stadhuis.

En toch was timing "niet opzettelijk"

Een brutaler scenario om het nieuws te lossen, was nauwelijks te bedenken. "En toch was die timing niet opzettelijk", zegt Stefan Lambrechts, de P-redacteur die de zaak onderzocht. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Ik ben eigenlijk Vlaamsgezind en had helemaal niet de bedoeling om de toespraak te saboteren. Het is als volgt gegaan: een tipgever kwam een maand geleden aanzetten met bewijzen die ik moest checken op waarheid. Het verhaal was vandaag (gisteren, red.) eindelijk rond. En het nieuws pas vrijgeven op vrijdag, daags na de Vlaamse feestdag, was geen optie. Het hoofdpunt van onze nieuwsbrief op vrijdag is altijd de P-retrobabe - deze week Christina De Kerpel, dochter van oud-bokser Freddy. Er was dus geen andere optie dan het op dat moment brengen." (MAC)

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Verstappen Martine

    Maak dat de kat wijs. P magazine u heeft het leven van vele mensen op hun kop gezet om één iemand te kunnen raken. Bovendien zijn er absoluut nog geen bewijzen boven water gekomen over fraude. Riooljournalistiek noem ik dat en die reporter per direct ontslagen. Dikke vette shame on you.

  • Marc Baeyens

    Het P-opulistische Magazine blad heeft zijn naam alle eer aangedaan. Het schandaal niveau moet geld in het laatje brengen ; méér moet men daar niet van verwachten.

Lees meer