2 In november vorig jaar kwam Vertenten vrij onder voorwaarden, na een maand in de cel. Het gerechtelijk onderzoek tegen hem loopt nog altijd.
BELGA In november vorig jaar kwam Vertenten vrij onder voorwaarden, na een maand in de cel. Het gerechtelijk onderzoek tegen hem loopt nog altijd.

Exclusief voor abonnees

Ex-ref Bart Vertenten eist 130.000 euro voor "onterecht ontslag"

Een jaar na het losbarsten van het voetbalschandaal sleept de ontslagen scheidsrechter Bart Vertenten (31) de Koninklijke Belgische Voetbalbond voor de rechter. Volgens Vertenten maakte hij geen enkele fout en is er geen enkel bewijs van matchfixing tegen hem. Hij eist nu om en bij de 130.000 euro van de Voetbalbond.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bruno Melotte

    Ik weet hoe het voelt onterecht beschuldigt te worden!! Ik hoop dat hij zijn slag thuis haalt. Er zijn veel onschuldigen mensen beschuldigt geworden. Een schande...Democratie.

Lees meer