2 Filip Meert
Benoit de Freine Filip Meert

Exclusief voor abonnees

Ex-zakenman Filip Meert krijgt fors aanslagbiljet: "14 miljoen euro, tegen overmorgen te betalen”

Een kurkdroog aanslagbiljet van 14 miljoen euro, binnen de 48 uur te betalen. Een niet zo aangenaam sinterklaascadeau voor ex-zakenman Filip Meert (50). "Natuurlijk kan ik dit niet betalen. Ik ben onterecht veroordeeld en na twintig jaar laat men mij nog niet gerust."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Verschaeren

    Is gebeurd in Brugge , de rechter besloot me half te beboeten daar er twijfel was dat ik wel of niet door een roodlicht gereden was 200 inplaats van 400 euro ?.Verhoogt met 300 euro gerechtskosten ?. Zulke zaken kunnen je aanzetten om extreme dingen te doen ! .

  • danny janssens

    Zo zijn er duizenden, maar de politieke wil is er niet om de fraudeurs echt aan te pakken. Ambtenaren krijgen zelfs onderrichtingen om bepaalde controles niet uit te voeren

Lees meer