2 Medische staf verzorgt een Covid-19-patiënt in Luik. Foto ter illustratie.
Photo News Medische staf verzorgt een Covid-19-patiënt in Luik. Foto ter illustratie.

Exclusief voor abonnees

Familie patiënt (91) trekt naar rechter voor bed op intensieve: “Wie in deze oorlog vecht, verdient geen rechtszaak”

Een Luiks ziekenhuis riskeert schadeclaims van coronapatiënten die een bed op intensieve geweigerd zagen - één familie trok al naar de rechter in kort geding. "Onze overheid kan hier komaf mee maken: geef dokters immuniteit.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

196 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean-Paul De Smet

    Iedereen moet recht hebben om te worden behandelt, we zitten toch maar aan de helft van de capaciteit. En regel van ouderen helpen heeft geen zin meer is larie, natuurlijk mogen die sterven dan moet de overheid geen pensioen meer betalen en en jong persoon brengt nog jaren geld op. Er zijn al ouderen geholpen en sommige 70 ers zijn zelfs gezonder dan 40 jarigen.

  • KURT ENGELS

    Ik vind dat iedereen die in deze crisis schadeclaims durft in te dienen zelf zouden moeten veroordeeld worden voor het belemmeren van de zorgverleners in de eerste lijn die hun werk in volle eer en geweten uitvoeren.

Lees meer