2 Bruno Lusakiovovo, de vader van Simon Lembi.
Baert Marc Bruno Lusakiovovo, de vader van Simon Lembi.

Exclusief voor abonnees

Familie wachtte 20 jaar op dag dat Simon levend werd teruggevonden: "Dolblij dat hij nog leeft, doodongelukkig dat hij ons niet wil zien"

Simon Lembi was 14 jaar toen hij in 1999 in Brussel verdween. Bijna twintig jaar lang hebben zijn ouders, broer en twee zussen elke dag gehoopt dat hij levend zou worden gevonden. Gisteren kregen ze éindelijk dat goede nieuws. Maar onmiddellijk kwam ook die uppercut: Simon wil niets meer met hen te maken hebben. Hij vluchtte doelbewust van huis weg en begon een nieuw leven. "We zijn in shock."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cecarine De Smet

    Idd Filiep Lapeire, hier klopt iets niet!! Best gans deze affaire eens uitpluizen, ik denk dat we zouden kunnen verschieten!!!

  • Elle Devee

    Hij zal wel zijn redenen gehad hebben om weg te lopen. En heeft waarschijnlijk nog steeds dezelfde redenen om hen niet te willen terugzien. Misschien moet men zich eens gaan afvragen waarom?

Lees meer