2 Bruno Lusakiovovo, de vader van Simon Lembi.
Baert Marc Bruno Lusakiovovo, de vader van Simon Lembi.

Exclusief voor abonnees

Familie wachtte 20 jaar op dag dat Simon levend werd teruggevonden: "Dolblij dat hij nog leeft, doodongelukkig dat hij ons niet wil zien"

Simon Lembi was 14 jaar toen hij in 1999 in Brussel verdween. Bijna twintig jaar lang hebben zijn ouders, broer en twee zussen elke dag gehoopt dat hij levend zou worden gevonden. Gisteren kregen ze éindelijk dat goede nieuws. Maar onmiddellijk kwam ook die uppercut: Simon wil niets meer met hen te maken hebben. Hij vluchtte doelbewust van huis weg en begon een nieuw leven. "We zijn in shock."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Cecarine De Smet

    Idd Filiep Lapeire, hier klopt iets niet!! Best gans deze affaire eens uitpluizen, ik denk dat we zouden kunnen verschieten!!!

  • Elle Devee

    Hij zal wel zijn redenen gehad hebben om weg te lopen. En heeft waarschijnlijk nog steeds dezelfde redenen om hen niet te willen terugzien. Misschien moet men zich eens gaan afvragen waarom?

Lees meer