Geert Bourgeois en Rudy Demotte, de gentlemen van PS en N-VA. Met hun paraplu en regenjas bij de koning leken ze haast op Jansen en Janssen uit 'Kuifje' - alleen de bolhoed ontbrak.
Photo News Geert Bourgeois en Rudy Demotte, de gentlemen van PS en N-VA. Met hun paraplu en regenjas bij de koning leken ze haast op Jansen en Janssen uit 'Kuifje' - alleen de bolhoed ontbrak.

Exclusief voor abonnees

Geen tijdsdruk voor preformateurs Bourgeois en Demotte: voorbereiders van de Grote Verzoening

GEEN TIJDSDRUK VOOR PREFORMATEURS BOURGEOIS (N-VA) EN DEMOTTE (PS)

Paul Magnette bedankte, dus Bart De Wever bedankte. Gelijk oversteken is het motto. En zo moeten 'preformateurs' Geert Bourgeois (N-VA) en Rudy Demotte (PS) de komende maand de Grote Verzoening mogelijk proberen te maken. De klok tikt intussen quasi geruisloos verder.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maurice Keukelaers

    Geef ze beiden nog een bolhoed en ze lijken als twee druppels water op Jansen en Jansen.

  • Maurice Keukelaers

    Waarom zou er enige tijdsdruk zijn ? Als daardoor de staatschuld verder toeneemt is dat toch geen probleem. De burger zal het wel betalen.

Lees meer