Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.
Wannes Nimmegeers Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.

Exclusief voor abonnees

Gent tovert verlies van 3,3 miljoen weg: oppositie eist inzage in boekhouding Ghelamco Arena

Het verlies van 3,3 miljoen euro in de Ghelamco Arena waarvan men in Gent vreesde dat ze zou wegen op de stad, moet volgens de meerderheid dan toch niet geboekt worden. "Probleem opgelost!" De oppositie gelooft dat niet en eist inzage in de boekhouding. "Wat hebben jullie te verbergen?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mike Vanderkerken

    De Groenen zijn echte goochelaars, ongelooflijk hoe ze alles zo kunnen verdraaien zonder enige vorm van schaamte. Nu nog een echt beleid en dan kunnen we opnieuw vooruit gaan. Liefst zonder een burgemeester die fungeert als handpop. Geef ons maar een burgemeester zoals Termont.

  • Chris Hom

    Politici zijn tovenaars met cijfers, zolang het in hun voordeel is !

Lees meer