Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.
Wannes Nimmegeers Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.

Exclusief voor abonnees

Gent tovert verlies van 3,3 miljoen weg: oppositie eist inzage in boekhouding Ghelamco Arena

Het verlies van 3,3 miljoen euro in de Ghelamco Arena waarvan men in Gent vreesde dat ze zou wegen op de stad, moet volgens de meerderheid dan toch niet geboekt worden. "Probleem opgelost!" De oppositie gelooft dat niet en eist inzage in de boekhouding. "Wat hebben jullie te verbergen?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mike Vanderkerken

    De Groenen zijn echte goochelaars, ongelooflijk hoe ze alles zo kunnen verdraaien zonder enige vorm van schaamte. Nu nog een echt beleid en dan kunnen we opnieuw vooruit gaan. Liefst zonder een burgemeester die fungeert als handpop. Geef ons maar een burgemeester zoals Termont.

  • Chris Hom

    Politici zijn tovenaars met cijfers, zolang het in hun voordeel is !

Lees meer