Fatima B. uit Borgerhout ontsnapte uit het kamp van Ain Issa, net als twee andere Belgische vrouwen.
RV Fatima B. uit Borgerhout ontsnapte uit het kamp van Ain Issa, net als twee andere Belgische vrouwen.

Exclusief voor abonnees

Geruststellende toon lijkt ongepast: ontsnapte Belgische IS-vrouwen blijven spoorloos

Er is nog geen duidelijkheid over het lot van de Belgische vrouwen die dit weekend weggeraakt zijn uit een IS-gevangenenkamp. Maar specialisten hebben twijfels bij de geruststellende toon die onze regering aanslaat. En Amerikaanse plannen om de vijftig gevaarlijkste mannen naar Irak te evacueren, blijken inmiddels mislukt.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

151 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ed Dams

    terug komen naar het land der ongelovigen. het woord is goed gekozen ,zodat ze hier kunnen profiteren en een hoop mensen het leven zuur kunnen maken. laat ze voor mijn part maar ginder of stuur ze naar de PS. die zien ze toch graag komen.

  • Wesley Kenis

    Tja daarom dat steeds meer landen rechts stemmen. Schiet op die illegalen en hetvzal stoppen...palperen ende terroristen zijn laffaards zoals geens dankbaar. Europa is zelfs te laf om zijn eigen te beschermen tegen terroristen. Ik hoop dat de europese top het volgende doelwit word samen met dan van de navo of de VN. Dan staan ze misschien eens terug met hun voetjes op de grond.

Lees meer