Jan Jambon.
Bas Bogaerts Jan Jambon.

Exclusief voor abonnees

Gezin met 3 kinderen verliest 360 euro per jaar

108 miljoen euro besparen op kinderbijslag? Dat stond volgens de Gezinsbond niet in het regeerakkoord. Een verdedigbaar compromis, vindt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V): "Daarmee kunnen we investeren in kinderopvang en jeugdhulp."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

456 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick Proost

    Ronduit beschamend hoe jullie er met z'n allen in trappen !! Het vieze NVA-spelleke van heers en verdeel wordt door jullie als warme koek onthaald !! Het is tenslotte toch makkelijker om af te geven op je buur ipv hen daar boven aan de top waar je toch niets aan kan veranderen...Het geeft ons nogmaals een beeld van een sterk verloederd Vlaanderen waar niets en niemand nog welkom is en niemand een ander wil helpen laat staan iets gunt, uitgezonderd de zakkenvullers van onze regeringen...

  • Ludo Broeders

    Waarom moeten kinderloze gezinnen opdraaien voor diegene welke het enkel doen voor de belasting vermindering welke ze krijgen, ze vergeten wel dat (hogere)schoolgaande kinderen ooit ook moeten betaald worden. Bezin voor je begint (aan kinderen) zoals het spreekwoord zegt.

Lees meer