Jan De Meuleneir/Photonews

Exclusief voor abonnees

Goedele Liekens: "Blauwe jobs of blowjobs? Het ene sluit het andere niet uit”

"Het is perfect mogelijk om voor vrouwenrechten op te komen en graag met mannen te werken." "Ik zie de mannen dolgraag." "Ik ook, vooral de mijne." De 'toptransfer' van Goedele Liekens maakt het emancipatiediscours van Open Vld helemaal 'compleet', beseft Gwendolyn Rutten. Het blauwe konijn: "Als mannen mij nafluiten, draai ik me nog eens om." De blauwe voorzitter: "Ik kijk uit naar je intrede in de Kamer."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Paul Vanmaldeghem

    Politiek vraagt inzet van bewuste mensen die een maatschappelijk engagement hebben, geen schertsfiguren die snel wat poen komen pakken. Maar helaas gaan we de tegenovergestelde richting uit, alles wordt uit de kast gehaald om mensen naar de mond te praten en toch te doen waar ze zelf zin in hebben.

  • Anna Pauels

    Als je aan vraag stelt aan VLD moet je blijkbaar geen anwtoord verwachten als het niet in hun kraam past. Vroeg reeds driemaal wat ze doen om de werknemers uit de middenklasse niet enkel als melkkoe te gebruiken : reeds maanden wacht ik op antwoord, zal het waarschijnlijk nooit krijgen

Lees meer