2 Natuurlijk is manager Jasper van Laanen een enthousiaste gebruiker: om muziek aan te zetten, een recept op te vragen, het boodschappenlijstje aan te vullen én om te vragen hoe een eenhoorn klinkt. In zijn hand houdt hij de Nest mini, daarnaast staat de Nest Hub.
Natuurlijk is manager Jasper van Laanen een enthousiaste gebruiker: om muziek aan te zetten, een recept op te vragen, het boodschappenlijstje aan te vullen én om te vragen hoe een eenhoorn klinkt. In zijn hand houdt hij de Nest mini, daarnaast staat de Nest Hub.

Exclusief voor abonnees

Google gelooft dat spraaktechnologie eindelijk zal doorbreken

Google heeft gisteren nieuwe apparaten met zijn slimme assistent voorgesteld. Gaan de snuggere luidsprekers, waaraan je kan vragen om het licht aan te steken of hoe je agenda eruitziet, nu eindelijk doorbreken? Google-manager Jasper van Laanen denkt van wel, maar is voorzichtig. "Mensen moeten nog de drempel over dat ze tegen een speaker praten én vertrouwen dat hun privacy veilig is."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yvan Lissens

    Hier staan al acht maanden 2 LG wk7-smartspeakers, eentje op het gelijkvloers en eentje op de eerste verdieping. Het zijn handige apparaten die ik niet meer wil missen. Bediening van lichten, toestellen, agenda raadplegen, timers, een rekensommetje...je hoeft het gewoon te vragen. Bovendien heeft de LG een mooi geluid, leuk meegenomen voor Spotify. Enkel Google-Home had iets gebruiksvriendelijker mogen zijn, het is soms even zoeken om de juiste instellingen te vinden.

  • Marc Wouters

    4 reacties, negatief, negatief, negatief en ... negatief. Proficiat, jullie leven moet echt epic zijn. Bovendien blijft het me verbazen dat, ondanks het feit dat de technologie zo snel evolueert, mensen dat klein beetje verbeelding niet kunnen opbrengen om te bedenken wat er binnen een paar jaar komt.

Lees meer