Washington met Greet De Keyser.
Kos Washington met Greet De Keyser.

Exclusief voor abonnees

Greet De Keyser in VS: “Trump gebruikte coronabriefing om verkiezingsfilmpje te tonen: van een faire strijd is geen sprake”

Greet De Keyser, correspondente van 'VTM Nieuws' in Washington, brengt deze week dagelijks verslag uit over de situatie in de VS in deze krant.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ivan de ridder

    Jos Vanhout, alleen is dit geen spel. Dit is een campagne-filmpje bekostigd met geld van de belastingbetaler, gezien het vanuit het Witte Huis geproduceerd werd. Die grimas van Trump was er ook over, maar goed, we weten dat hij graag ja-knikkers rond zich heeft en loftrompetten hoort. Knap dat hij reisrestricties in januari opgelegd had vanuit China. Wat heeft hij in februari en maart gedaan toen het virus al vrij spel aan land had?

  • Jos Vanhout

    Trump zou het spel dus 'fair' moeten spelen terwijl de democraten hem al 4 jaar lang op alle mogelijke achterbakse manieren onderuit trachten te halen.

Lees meer