Karin Mangelschots.
Jan De Meuleneir/Photonews Karin Mangelschots.

Exclusief voor abonnees

Hardere aanpak van 415.000 langdurig zieken: “Ze behandelen je als een oplichter. Dat maakt je alleen maar zieker”

STEWARDESS GETUIGT OVER HARDERE AANPAK VAN RUIM 415.000 LANGDURIG ZIEKEN

Ze zijn met meer dan 415.000 en onze regering wil hen allemaal zo snel mogelijk opnieuw aan de slag. Net daarom werden de langdurig zieken in ons land de voorbije jaren strenger aangepakt. Maar of dat écht helpt? Stewardess Karin getuigt over de draaikolk waarin langdurig zieken steeds vaker terechtkomen. "Mogen mensen nog in hun eigen tempo genezen?"

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

49 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Janssen

    Ze kunnen niet eens de gezonde mensen aan het werk helpen/hóuden maar gaan wél zieke mensen dwingen te werken! Waar trekt dat in Godsnaam op?! Er liggen meer dan genoeg gezonde luiaards in allerlei sociale hangmatten maar die kennen onze taal zeker niet?Ik ken redelijk wat chronisch zieken die maar wát graag zouden willen KUNNEN werken...iemand die wil ruilen??

  • Gerrit Mangé

    Mensen die langdurig ziek zijn kiezen daar meestal niet zelf voor want zij moeten een groot gedeelte van hun loon laten vallen. Maar politici die langdurig ziek zijn moeten niks inleveren, waar zitten dan de profiteurs.

Lees meer