5 Gillende meisjes, fotograferende fans en lánge wachtrijen: als er één ex-first lady weet hoe het leven van pakweg Beyoncé eruitziet, dan wel Michelle Obama.
NBCU Photo Bank via Getty Images Gillende meisjes, fotograferende fans en lánge wachtrijen: als er één ex-first lady weet hoe het leven van pakweg Beyoncé eruitziet, dan wel Michelle Obama.

Exclusief voor abonnees

Hoe Michelle Obama als een popster het keurslijf van het Witte Huis afschudt

Waar ze komt, staan mensen uren in de rij. Arena's van 20.000 man verkoopt ze uit in minuten. En toen ze deze week op de Grammy's verscheen tussen Lady Gaga, J. Lo en Alicia Keys, keek de hele wereld alleen naar háár. Twee jaar nadat ze het Witte Huis verliet, veert gewezen first lady Michelle Obama weer recht. Een boek. Een tournee. Zelfs een fanshop. Driehonderd euro voor een ticket, dertien voor een sleutelhanger. Michelle Obama: ijzersterk merk, voor alle budgetten.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Annie Darden

    Eén van de meest normale en symphatiekste first-lady's die er tot nu toe al geweest zijn.

  • François Nuyts

    De Obama's verdienen pakken geld met hun zogenaamde optredens , de drang naar media aandacht is bij hen ook niet te ontkennen en daar maken zij gretig gebruik van om met de rijken op vakantie te gaan op eilanden waar bijna niemand kan komen wegens onbetaalbaar .

Lees meer