Carl Decaluwé snapt dat u snakt naar wat zeelucht. Toch ziet hij u niet graag komen. Nóg niet.
Florian Van Eenoo Photo News Carl Decaluwé snapt dat u snakt naar wat zeelucht. Toch ziet hij u niet graag komen. Nóg niet.

Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Op Hemelvaart richting kust? Gouverneur Decaluwé raadt het u af: “Wie zomer wil redden blijft er morgen weg”

Hemelvaart bij 25 graden op het strand? De West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé raadt het u af. "Voor wie zijn zomer aan zee wil redden, heb ik maar één advies: blijf er morgen weg. Ik zit zelf ook te popelen om er eens uit te zijn. Maar als iedereen nu naar de kust komt, zitten we straks diep in de shit." Dat mag u letterlijk nemen. "Het sanitair, de toiletten, ik zeg het u: dat wordt de grote uitdaging."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

66 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Fiers

    Ik geef de gouverneur 100% gelijk.Maar we willen wel een deel van onze taksen terug!

  • Eric Blauwbloeme

    ik denk dat die 2de verblijvers denken dat de kust enkel voor hun gereserverd is, ze zijn al onderweg gelijk de kleine kindjes naar een pretpark gaan en morgen paraderen op den dijk. Blauwbloeme eric.

Lees meer