Professor Koen Debackere: "Tijdens corona hebben we veel flexibiliteit getoond. Laat ons dat nu volhouden."
Jan De Meuleneir/Photo News Professor Koen Debackere: "Tijdens corona hebben we veel flexibiliteit getoond. Laat ons dat nu volhouden."

Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Professor Koen Debackere geeft Vlaanderen meer advies voor economisch relance: “Wat het zeker niét moet zijn: meer belastingen”

Willen we welvarender, weerbaarder en wervender worden? Dat kan, zo beloven de experts van de relancecomités aan de Vlaamse overheid, die hen in bange tijden als gids aanstelde. "Dit is een unieke kans", zegt professor Koen Debackere (59), voorzitter van het economische adviescomité.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucien De Metsler

    Weer een professor die weet hoe het moet, fietspaden van en naar elke stad, gaat Mr de professor ook werken met de fiets? ik denk het niet, jan met de pet DIE moet uit zijn auto, niet Mijnheer met zijn fijn "kostumeke" en das !!

  • daan aerts

    Deze man weet niet dat Nva en O.vld in de vlaamse regering zit zekers. Langs de kassa en passeren volgens die 2 graai-partijen , en liefst meer als een maal.

Lees meer