Steven Van Gucht pakt deze zomer wel zijn koffer in.
Wouter Van Vooren Steven Van Gucht pakt deze zomer wel zijn koffer in.

Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Viroloog Steven Van Gucht: "Reizen kan perfect als je het slim aanpakt"

GEEN STAYCATION VOOR VIROLOOG VAN GUCHT, WEL HOTELLETJE IN DE BERGEN

Terwijl viroloog Marc Van Ranst reizen ten stelligste afraadt, trekt zijn collega Steven Van Gucht er deze zomer op uit. "Ik blijf deze zomer niet thuis. Wellicht wordt het een klein hotelletje, ergens in de bergen, zónder bomvolle buffetruimte. En ook in een grote kathedraal of op een terras met veel volk zal je me niet vinden." Zijn motto: "Reizen kan perfect, als je het slim aanpakt en dezelfde voorzorgen als thuis respecteert."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick feyen

    Wordt geen tijd om aan de slag te gaan ipv publiciteit voor uzelf te maken? We zullen zelf wel beslissen waar en hoe we op vakantie gaan. Mekaar tegenspreken kan iedereen en op den duur is het niet meer geloofwaardig!

  • Danny Holdensrath

    Met de camper op reis is veel veiliger, zeker indien we naar andere landen gaan, want zowat alle landen in de wereld doen het beter dan België. Zie oversterfte.

Lees meer