4 Op z'n 24ste loopt hij in New York stage bij de bekende viroloog Robert Burk. Tekenend voor het chronisch slaaptekort van Van Ranst vandaag: hij bezorgde ons deze foto om 4.52 uur 's ochtends, net voor hij z'n bed opzocht.
RV Op z'n 24ste loopt hij in New York stage bij de bekende viroloog Robert Burk. Tekenend voor het chronisch slaaptekort van Van Ranst vandaag: hij bezorgde ons deze foto om 4.52 uur 's ochtends, net voor hij z'n bed opzocht.

Exclusief voor abonnees

Intimi over de felheid van Van Ranst op Twitter: “Als hij het nodig vindt om te provoceren, zal hij het niet laten. Het is meer strategie dan emotie”

Geen V-trui zo vertrouwd als die van Marc Van Ranst. We kennen ook de wallen onder zijn ogen en de vaderlijke rust van zijn stem. Dagelijks spreekt hij ons toe en de meesten hebben veel aan zijn woorden. Maar de man in die V-trui kennen we amper. Uw krant dook met familie, vrienden en collega's van Van Ranst in de eerste 30 levensjaren van de bekende viroloog, op zoek naar de bouwstenen van zijn carrière en persoonlijkheid.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Annie Darden

    Hij geeft altijd goede uitleg die heel begrijpbaar is. Hij is er de juiste man voor !

  • Marc Gabriels

    Eerst de man ophemelen en lof betuigen, en als de gewoonte toeslaat dan hem beginnen af te breken en te verketteren. O ja, dat is nu eenmaal het kenmerk van de meute hé ?

Lees meer