3 De plaats van het ongeval leek nadien wel oorlogsgebied.
RV De plaats van het ongeval leek nadien wel oorlogsgebied.

Exclusief voor abonnees

Jaar geleden verloor koppel dochtertje in crash met aanstormende truck: “Nooit een sorry gekregen”

Eén jaar geleden boorde een vrachtwagen zich in het ING-bankkantoor van Kortenberg. Peuter Jade werd op de stoep geraakt en stierf ter plaatse. Haar vader verloor een been en wacht vandaag nog steeds op geld van de verzekeringen en op een prothese. De trucker heeft zijn rijbewijs wel alweer terug. "Van die man hebben we nooit iets gehoord. Voor hem gaat het leven gewoon verder. Voor ons is dat die dag gestopt."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marcus Camps

    Hoog tijd dat de wetgeving omtrent verzekeringen wordt bijgestuurd. Is het de schuld van het slachtoffer ? Nee ? Dan kan het zeer snel gaan. De rechter spreekt alvast in kort geding een groot deel uit van de te betalen vergoeding. Wie betaalt ? Een overkoepelend orgaan gefinancierd door alle verzekeringsmaatschappijen. Dit orgaan zorgt erover dat ze hun geld terugkrijgen van de verantwoordelijke maatschappij en dat mogen ze intern oplossen via een eigen rechtbank !

  • Caroline Bex

    Ik ken de slachtoffers niet, ik ken de dader niet, maar ik wil graag sorry zeggen en mijn medeleven tonen dat deze ramp jullie gezin overkomen is. Ik zeg sorry omdat gerechtigheid nog niet is geschied, sorry voor de talmende verzekering en sorry voor harteloze chauffeur. Ik ben beschaamd in zijn plaats

Lees meer