3
RV

Exclusief voor abonnees

Jaguar bouwt de auto die Tesla had moeten bouwen

Waarom de Jaguar I-Pace zo superieur is

Bijna tien jaar lang was Tesla moederziel alleen in het segment van de elektrische auto. Het was dus ongeduldig uitkijken naar de eerste serieuze uitdager. Zozeer dat de toekomstige elektrische modellen van klassieke automerken al snel werden aangekondigd als 'Tesla-killers'. En als ik afga op de i-Pace van Jaguar, dan is dat precies wat hij zal zijn. Zo goed is de i-Pace. Of hoe dit dé elektrische auto is zoals Tesla hem tien jaar geleden had moeten bouwen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • raf peeters

    @Frederik Naert,daarom zit Tesla waarschijnlijk in nesten momenteel en eruit geraken ,vrees ervoor,je kan niet van democratische prijs spreken die 40000€ zal zijn(zonder optie's) wel te verstaan.Overigens de laatste berichten wijzen eerder naar de prijs van 60000 dollar die de 3 model zal kosten,dus vergeet maar ,die wagen voor de normale man uit de straat en zeg nu zelf ,voor zo'n klein ding ga je twee maal nadenken eer men tegen de 50000€ gaat betalen.

  • Marcel Vanderschoten

    Scooty electrische scooter sharing in Brussel en Antwerp is de oplossing !

Lees meer