Toen Jambon op het podium werd vergast op gejoel en boegeroep, kweet hij zich droogjes van z'n taak alsof er geen vuiltje aan de lucht was.
VRT Toen Jambon op het podium werd vergast op gejoel en boegeroep, kweet hij zich droogjes van z'n taak alsof er geen vuiltje aan de lucht was.

Exclusief voor abonnees

Jambon uitgejouwd tijdens MIA's: "Hij durft wel eens te polariseren. Dan mag hij ook polariserende reacties verwachten”

Neen, op boegeroep had Jan Jambon niet gerekend toen hij de MIA voor 'Hit van het Jaar' uitreikte. Maar helemaal verrassend kan het niet geweest zijn, zegt politicoloog Dave Sinardet (VUB). "Jambon durft weleens te polariseren. Dan mag hij ook polariserende reacties verwachten."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christiaan Boogaerts

    Polariseren? Sinds wanneer is de waarheid polariseren? Als dat nog niet mag.... Dat ze de mensen maar eens inlichten wat communisme juist is. Zal rap gedaan zijn.

  • lodewijk maesen

    heel links en naieve Belgen polariseren trump al bijna 4 jaar lang iedere dag...maar ja dat mag...politiek correct zijn moet...zitten wel met jaarlijkse schuld van13 miljard euro en nederland 13 miljard euro winst.. misschien even hun beleid bekijken.....of is dat beleid racistisch...de werkende Belg bruin en wit is het beu voor profiteurs en politiekers belastingen te betalen

Lees meer