5 De vier gedupeerde laatstejaars, vlnr: Julie D'Hooge, Eline Klönhammer, Arno Kindt en Felix Rabou.
Photonews De vier gedupeerde laatstejaars, vlnr: Julie D'Hooge, Eline Klönhammer, Arno Kindt en Felix Rabou.

Exclusief voor abonnees

Je eerste liefde missen, je eerste reis zien sneuvelen, je studiekeuze moeten maken... Hoe voelt het om 17 of 19 jaar te zijn in tijden van corona?

Dit had het jaar van hun leven moeten worden. De eindejaarsreis, het middelbaar afzwaaien en dan de wijde wereld in, op eigen benen. Niets van dat voor 'de klas van 2020'. Het coronavirus zet alle dromen op pauze. "Er gingen al veel mooie momenten verloren", zeggen de laatstejaars zelf. Maar ook zij beseffen: "We zitten allemaal in hetzelfde schuitje."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bernd Vaes

    Hoe het voelt? Eindelijk ontdekken de jongeren, dat de huidige waarde niets waard zijn.

  • Roger Geens

    Deze jonge mensen kunnen zich tijdelijk de huidige situatie aanvoelen zoals de jongeren zich voelden bij het begin van de 2de Wereldoorlog .Die jongeren moesten hun dromen toen ook een tijd lang al hun dromen opzij schuiven en hopen dat zij de oorlog zonder veel schade konden doorkomen .Het leven is niet altijd zoals je verwacht .

Lees meer