3 Jihad-expert Montasser AlDe'emeh.
RV Jihad-expert Montasser AlDe'emeh.

Jihadexpert over IS-weduwen en hun kroost: “Die kinderen hebben haat meegekregen met de paplepel”

Jihad-expert Montasser AlDe'emeh plaatst grote vraagtekens bij de beslissing van de rechter om zes IS-kinderen en hun moeders terug naar België te halen. "Die kinderen zijn in Syrië geïndoctrineerd en getraumatiseerd. Haat is hen met de paplepel ingegeven. Wij importeren een potentieel risico voor onze staatsveiligheid."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

132 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pedro Gonzalez

    Och de expert kent hen niet .Hij heeft één keer met hen gesproken, toen ze nog geradicaliseerd waren, maar geen tweede keer omdat hij telkens niets anders dan leugens over hen vertelde, de egotripper. Dat hebben zij bevestigd aan een wetenschapper die WEL contact met hen heeft. Nu nog.

  • Leo Peeters -Duym

    erik Luykx zegt: Snapt iedereen nu waarom nva tegen het migratiepact stemde! Als wereldvreemde rechters het voor het zeggen hebben dan krijg je dergelijke toestanden. -- N-VA stemde NIET tegen het migratiepact, maar nam genoegen met zich te onthouden. Slechts één partij was en is tegen.

Lees meer