2 Isabelle Amez en Floor Van der Meeren met maar enkele van de modelletjes, met leuke prints en zelfs vlechtjes of staartjes.
Henk Deleu Isabelle Amez en Floor Van der Meeren met maar enkele van de modelletjes, met leuke prints en zelfs vlechtjes of staartjes.

Exclusief voor abonnees

JolieJulie maakt leven van ernstig zieke kindjes aangenamer: minder kopzorgen, één mutsje per keer

Wat als elk ziek kindje met haarverlies door chemo of ziekte een mooi, comfortabel mutsje kon dragen? De vzw JolieJulie maakt zulke mutsjes en schenkt elk patiëntje van de afdeling hemato-oncologie van het Gentse Kinderziekenhuis er eentje. "Zo hopen we alvast één zorg weg te nemen bij de ouders en kinderen", zeggen Floor Van der Meeren en Isabelle Amez.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Catherine Aerts

    Super! Heel fijn dat er aan de kindjes gedacht wordt! Zouden jullie ook mettertijd een volwassenenlijn overwegen? Voor veel -zieke- vrouwen is het denk ik ook lastig om een passend hoofddeksel of sjaal te vinden dat niet irriteert of te warm is.

Lees meer