3
Florian Van Eenoo/photonews

Exclusief voor abonnees

Jonge moeder: “Ik ben geen terroriste. Ik was alleen verliefd”

GERECHT GAAT KORT DOOR DE BOCHT OM JONGE MOEDER LIDMAATSCHAP VAN IS AAN TE WRIJVEN

In de Brugse rechtbank vocht gisteren een jonge moeder tegen het stempel van terroriste. Candide H. (25) bekent dat ze naar Syrië trok, maar deed dat naar eigen zeggen alleen omdat ze na een liefdeloze jeugd eindelijk iemand had gevonden die om haar gaf. Opvallend hoe het gerecht probeerde om haar in te delen bij IS, terwijl daar maar weinig tekenen van zijn.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

52 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erik De Smet

    In de commentaren komt steeds terug hoe naïef zij wel is... maar dat is niet zo. De enige die hier naïef is, is het Belgisch gerecht dat haar weer vrij gaat pleiten vanwege haar leugens.

  • Rene Franssen

    lidmaatschap van een terroristische organisatie en medeplichtig aan de door hen gepleegde misdaden tegen de menselijkheid tja heulen met de vijand brengt risico s mee geen medelijde

Lees meer