3 Afgelopen weekend stelde Van Klaveren zijn boek 'Afvallige' voor in Antwerpen. Dat hij ooit de islam uit Nederland wilde bannen, is vergeven en vergeten.
Tim Dirven Afgelopen weekend stelde Van Klaveren zijn boek 'Afvallige' voor in Antwerpen. Dat hij ooit de islam uit Nederland wilde bannen, is vergeven en vergeten.

Exclusief voor abonnees

Joram van Klaveren, ooit kroonprins van Geert Wilders: de islamhater die zelf moslim werd

JORAM VAN KLAVEREN WARM ONTHAALD IN ANTWERPEN

Als gewezen islamexpert bij de PVV, de partij van Geert Wilders, ging Joram van Klaveren (40) een boek schrijven over alles wat er schort aan de islam. Maar het werd een boek over zijn bekering. Hij stelde het voor aan het Belgische publiek op de Medina Expo, in Antwerpen. En buiten betoogden zijn oude metgezellen, het Vlaams Belang.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leo Peeters -Duym

    Als je bij de hond slaapt, krijg je zijn vlooien. - Een vraagje aan Joram van Klaveren: intussen zul je de Koran wel helemaal gelezen hebben. Noem mij één soera die ons kan aanzetten om betere en verdraagzamere mensen te worden, of één soera die een opsteker is voor de vrouw, de anders gelovige en de holebi’s? Ik ken er niet één, maar wel meerdere die het tegendeel inhouden.

  • Can Candostu

    Wat negatief lijkt kan positief draaien. Waar je je vaak aan ergert kan je bron van geluk zijn. Veel respecr voor deze lan en voor velen tegenwoordig.

Lees meer