Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy
BELGA Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy

Exclusief voor abonnees

KPN trekt benoeming Dominique Leroy in: “Schandalig misbruik om ‘die Belg’ buiten te houden

Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy zit van de ene op de andere dag zonder werk. De Nederlandse leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten KPN ziet bij nader inzien af van haar diensten. "De manier waarop KPN haar nu als een baksteen laat vallen, is niet fair", vindt econoom Geert Noels. Johnny Thijs, oud-CEO van bpost, noemt het doorsturen van Leroy zelfs "schandalig misbruik om 'die Belg' toch maar buiten te houden".

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

177 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Camp

    Nu plots trekt KPN zich terug en kiest iemand anders. Iemand die er al zat! Of was het gewoon de bedoeling om wraak op haar te nemen? De verkoop van haar aandelen in Proximus daar lig ik niet wakker van. Elke CEO die drijf wijzigt en er aandelen in heeft doet gemakkelijker die aandelen weg omdat de er geen belangenconflict kan ontstaan. Mogelijk ook een wens geweest van KPN!

  • Eddy Baert

    Vals spelers moeten er uit is toch normaal

Lees meer