Of Calvo niet tussen de standbeelden van de premiers wil poseren? "Goed zot, zeker? Ik heb daar nooit voor gesolliciteerd." In het raam van zijn bureau, dan maar.
Of Calvo niet tussen de standbeelden van de premiers wil poseren? "Goed zot, zeker? Ik heb daar nooit voor gesolliciteerd." In het raam van zijn bureau, dan maar.

Exclusief voor abonnees

Kristof Calvo (Groen): "Wil u misschien politici die nooit fouten maken? Nee, toch?"

"Iemand nog iets gehoord van Kristof Calvo?" Die vraag klonk deze zomer luider en luider naarmate de groene kopman stiller en stiller werd. De karige kiesuitslag was een signaal om in het eigen 'hert' te kijken. "Ja, ik heb fouten gemaakt. Maar het is niet het moment om met een bedeesde stem aan politiek te doen."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

112 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Karel Delcroix

    Fouten maakt iedereen maar dat gebeurd zelden met de arrogantie dat Calvo dat doet.

  • Joseph Vande Reyd

    Om fouten te vermijden worden heel hoge vergoedingen betaald, óók aan politici worden hoge vergoedingen betaald en mogen diegenen die hen royaal betalen ervan uitgaan dat er geen fouten gemaakt worden, geen enkele beroepsgroep geeft zichzelf zoveel tijd om beslissingen te nemen als politici zodat wij terecht mogen eisen dat deze beslissingen foutloos zullen zijn, spijtig genoeg zitten ze boordevol fouten en toch blijven ze verder knoeien

Lees meer