2 Mehrnaz Didgar (51) bracht haar tienerdochter Eline om in hun appartement in de Leuvense Vaartstraat. Aan de overkant staat het gerechtsgebouw waar haar proces plaatsvindt.
Vertommen Mehrnaz Didgar (51) bracht haar tienerdochter Eline om in hun appartement in de Leuvense Vaartstraat. Aan de overkant staat het gerechtsgebouw waar haar proces plaatsvindt.

Exclusief voor abonnees

Leuvense neurochirurge staat terecht voor dood van haar dochter (14): “Ik heb Eline vermoord”, bekende ze voor ze wegvluchtte

In het assisenhof in Leuven wordt vandaag de jury samengesteld die zal moeten oordelen over Mehrnaz Didgar (51). De Leuvense neurochirurge staat vanaf donderdag terecht voor de moord op haar dochter Eline Pans (14). Het drama speelde zich twee jaar geleden af op een steenworp van de assisenzaal waar nu over het lot van de vrouw beslist zal worden.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Tom Van Calster

    Aangezien het een vrouw is gaat ze sowieso veel minder zwaar gestraft worden als moest de dader een man geweest zijn.

  • Dimitri Struyf

    Heeft die dochter die signalen aan meerdere mensen laten zien of toevallig enkel bij haar ma? En dochter was niet meer in behandeling zoals enkele commentaren doen uitschijnen?

Lees meer