3 Voor het eerst zaten Kim Van de Steene (32, links) - terug na een zware depressie - en Jolien Verschueren (29, rechts) - vorig jaar getroffen door een hersentumor - weer op de fiets in een wedstrijd.
Barbieux/Belga Voor het eerst zaten Kim Van de Steene (32, links) - terug na een zware depressie - en Jolien Verschueren (29, rechts) - vorig jaar getroffen door een hersentumor - weer op de fiets in een wedstrijd.

Exclusief voor abonnees

Maandenlang afgezien om nog eens te kunnen afzien in de cross

Het mooiste verhaal in de eerste veldrit van het seizoen was in de buik van het vrouwenpeloton te rapen. Voor het eerst zaten Kim Van de Steene (32) - terug na een zware depressie - en Jolien Verschueren (29) - vorig jaar getroffen door een hersentumor - weer op de fiets in een wedstrijd. Maandenlang hebben ze uitgekeken naar het moment dat ze... nog eens konden afzien. "Weer mogen fietsen: da's als een overwinning"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Chris Marien

    Respect !

  • Luc Sockeel

    Insiders wisten dat al JOLIEN is een.bijter nooit afgeven .Nu weten we ook dat ze dit op alle vlakken is Stig heeft er een vrouwelijke evenknie bij. Veel respect voor deze sporters

Lees meer