5 Gitte Van Der Elst, de moeder van het kind van Michy Batshuayi. Daya (kindje) *** Duffel, Belgie  - 24/01/2020 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News ***
Gitte Van Der Elst, de moeder van het kind van Michy Batshuayi. Daya (kindje) *** Duffel, Belgie - 24/01/2020 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News ***

Exclusief voor abonnees

Mama van liefdeskind dat Rode Duivel Batshuayi nooit wou: “Michy verliest. Hij mist alles van zijn dochter”

Ergens in Duffel woont een halfdoof meisje van twee dat gelukkig nog niet beseft dat haar papa geen band met haar wil en niet eens had gewild dat haar mama Gitte Vander Elst (27) haar op de wereld zette. Dat er geen weet van heeft dat de rechtbank haar papa verplichtte tot een DNA-test, hem veroordeelde tot het betalen van alimentatie en dat hij is gedagvaard wegens familieverlating. Dat zou kunnen horen zoals elk ander kind, als haar mama de financiële middelen zou hebben. Dat meisje is Daya. Haar papa is Rode Duivel Michy Batshuayi (26).

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

55 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lieve Geyter

    Voor hoorapparaten en implantaten betaalt de CM je volledig terug, je moet het zelfs niet betalen. Ze is egoïstisch en dat komt haar nu duur te staan. Je kiest zelf om het kind te houden terwijl je wist dat de andere partij nog geen kinderen wil. Nu moet je niet komen klagen. Dat is gewoon iemand voor blok zetten wat je doet of deed je het juist voor het geld? En gebruik je je dochter. Ge moest uw schamen en ga werken voor je geld! Hij betaald je Alimentatie een goeie maandloon.

  • peg waelput

    Mama regel dit binnen 4muren en niet voor heel België

Lees meer