3 In Syrië deelde Iliass Kayari (foto) een villa met Najim Laachraoui, zelfmoordterrorist in Zaventem, en met Bilal El Makhoukhi, die de Brusselse terreurcel geholpen zou hebben bij het verbergen van wapens.
RV In Syrië deelde Iliass Kayari (foto) een villa met Najim Laachraoui, zelfmoordterrorist in Zaventem, en met Bilal El Makhoukhi, die de Brusselse terreurcel geholpen zou hebben bij het verbergen van wapens.

Exclusief voor abonnees

Man die autopsierapporten meegriste, kent twee terroristen uit aanslagdossier en toch was diefstal puur toeval

Het lijkt echt wel toeval dat een Syriëstrijder met de autopsierapporten van de Brusselse terreur aan de haal is gegaan. Niets wijst erop dat hij kon weten wat hij stal. Maar het is een heel erg pijnlijk toeval, want verdachte Iliass Khayari (27) had persoonlijke banden met minstens twee terroristen in het aanslagdossier.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Filiep Lapeire

    Puur toeval? Ik denk in de eerste plaats dat diefstal nooit een toeval kan genoemd worden en ten tweede op deze plaats was het zekerlijk ook niet dat er naar andere dingen op zoek moet gegaan worden.

  • Emile De Smedt

    Of het nu Geens is of niet doet niets terzake.Eerstens is het beter zulke mensen achter slot en grendel te houden.Nooit te vertrouwen.De man of vrouw die vertrouwelijk zaken rondslingeren laat is niet op de goede plaats.Inderdaad overheid is dik in de fout.En media doen er goed aan ze niet langers strijders te noemen maar zielloze gansters.

Lees meer