3 In Syrië deelde Iliass Kayari (foto) een villa met Najim Laachraoui, zelfmoordterrorist in Zaventem, en met Bilal El Makhoukhi, die de Brusselse terreurcel geholpen zou hebben bij het verbergen van wapens.
RV In Syrië deelde Iliass Kayari (foto) een villa met Najim Laachraoui, zelfmoordterrorist in Zaventem, en met Bilal El Makhoukhi, die de Brusselse terreurcel geholpen zou hebben bij het verbergen van wapens.

Exclusief voor abonnees

Man die autopsierapporten meegriste, kent twee terroristen uit aanslagdossier en toch was diefstal puur toeval

Het lijkt echt wel toeval dat een Syriëstrijder met de autopsierapporten van de Brusselse terreur aan de haal is gegaan. Niets wijst erop dat hij kon weten wat hij stal. Maar het is een heel erg pijnlijk toeval, want verdachte Iliass Khayari (27) had persoonlijke banden met minstens twee terroristen in het aanslagdossier.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Filiep Lapeire

    Puur toeval? Ik denk in de eerste plaats dat diefstal nooit een toeval kan genoemd worden en ten tweede op deze plaats was het zekerlijk ook niet dat er naar andere dingen op zoek moet gegaan worden.

  • Emile De Smedt

    Of het nu Geens is of niet doet niets terzake.Eerstens is het beter zulke mensen achter slot en grendel te houden.Nooit te vertrouwen.De man of vrouw die vertrouwelijk zaken rondslingeren laat is niet op de goede plaats.Inderdaad overheid is dik in de fout.En media doen er goed aan ze niet langers strijders te noemen maar zielloze gansters.

Lees meer