2 De zanger is sinds 1998 getrouwd met Leontine. Samen hebben ze drie kinderen: Luca (20), Senna (18) en Jada (16).
Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang De zanger is sinds 1998 getrouwd met Leontine. Samen hebben ze drie kinderen: Luca (20), Senna (18) en Jada (16).

Exclusief voor abonnees

Marco Borsato, de familieman en romanticus: maar toen kwam zij

Nederlandse vedette biecht affaire met pianiste op

Bommetje onder de Nederlandse showbizz. Marco Borsato heeft opgebiecht dat hij tien jaar geleden een korte affaire had met de 20 jaar jongere pianiste Iris Hond. Hij: "Een vriendschap die verder ging dan ik had voorzien." Zij: "Wij konden goed praten." Maar dat strookt lang niet met wat Nederlandse media weten: de verhouding zou pas vorig jaar beëindigd zijn. Portret van een sinds 21 jaar getrouwde familieman, en van een muzikaal talent met een turbulent verleden.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • freddy cardoen

    Het is Een schande dat die roddelbladen dat nu weer uitbrengen alleen omdat het weer geld op brengt . Dat is iemand zijn privé leven te grabbel gooien . Marco Borsato zou beter een klacht indienen wegens schending van de privacy . Die roddelbladen denken dat ze zich alles kunnen veroorloven .

  • Johan Lamon

    Sorry Melanie maar dit is een heeeel slechte veralgemening. Er bestaan ook eerlijke mannen die heel veel laten om hun vrouw gelukkig te maken. Huiselijke miserie bestaat ook voor mannen maar ik ben niet gehijgd na mijn 28 jaar ellende alle vrouwelijke karakters te veralgemenen. Bedenkt voor je schrijft en bestempeld. Een stempel is snel verdient maar moeilijk weg te vegen, foei

Lees meer