3 Officieel stierf Madani Bouhouche in 2005 in het Franse Fougax-et-Barrineuf. Al is niet iedereen daar zo zeker van.
Photo News Officieel stierf Madani Bouhouche in 2005 in het Franse Fougax-et-Barrineuf. Al is niet iedereen daar zo zeker van.

Exclusief voor abonnees

Meer dan ooit is oud-rijkswachter Bouhouche verdachte nummer 1 in dossier Bende van Nijvel

NU ONDERZOEK IN STROOMVERSNELLING ZIT

De foto van de man met een geweer uit het dossier van de Bende van Nijvel, die het parket vorige week verspreidde, blijkt genomen tijdens een schietoefening in Leopoldsburg en is destijds aan de speurders bezorgd door een man die al vaak werd genoemd: Michel Libert. Maar meer dan ooit is oud-rijkswachter Madani Bouhouche verdachte nummer één. Op de avond van de aanslag in Aalst werd hij herkend in een café vlakbij - en dossierstukken daarover werden vernietigd.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Walter De Meulenaer

    Dit geraakt pas opgelost wanneer alle politieke kopstukken die hier achter zitten jaren overleden zullen zijn. Naar de opdrachtgevers zoekt men trouwens niet, enkel naar het (misdadige) voetvolk wordt gezocht. Het stinkende potje gesloten houden noemt dat. En zo staan er een groot aantal stinkende potjes op het schap in België

  • Valentin Valmont

    Deze uitspraak is weloverwogen omdat de bezwarende getuigenverklaring vervreemd of vernietigd werd. Maar het gerecht heeft zogezegd vooruitgang geboekt.

Lees meer