Door de stijgende koopkracht zouden we méér in onze winkelkar moeten kunnen leggen, maar door de hogere kosten - denk maar aan water en elektriciteit - lukt dat niet voor iedereen.
Geert De Rycke Door de stijgende koopkracht zouden we méér in onze winkelkar moeten kunnen leggen, maar door de hogere kosten - denk maar aan water en elektriciteit - lukt dat niet voor iedereen.

Exclusief voor abonnees

Meer koopkracht, maar toch geen vollere winkelkar

HET VERSCHIL | Slot: Koopkracht

Waaraan denkt de Vlaming bij het woord 'koopkracht'? Denkt hij aan de hoogte van zijn loon? Of aan de hoogte van de rekeningen die betaald moeten worden?

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sjonny Martero

    Meer koopkracht is volgens mij meer in je winkelkar kunnen leggen. Punt. De rest is flauwekul.

  • Marc Bohets

    Met meer koopkracht bedoelt de politiek dat de burger nog meer belastingsfakturen zou kunnen betalen, hou je dus maar vast als de huidige regeringspartijen verder regeren na de verkiezingen, dan kunnen ze nog wat meer cadeaus uitdelen aan de multinationals, die al praktisch geen belastingen betalen.

Lees meer