De Vlaamse minister-president Jan Jambon.
BELGA De Vlaamse minister-president Jan Jambon.

Exclusief voor abonnees

Middenveld komt op straat tegen besparingen regering-Jambon: “Week lang vuurwerk”

Met een open brief, ondertekend door meer dan honderd organisaties, trekt het middenveld ten strijde tegen de besparingen van de Vlaamse regering. Begin december volgt "een week lang vuurwerk", met een grote manifestatie op 5 december in Brussel. "Als de regering een warm Vlaanderen wil, schroeft ze de besparingen terug."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronny Ooijen

    Toon Van Kerckhove, ga eens kijken wie er al vele jaren vet betaald in de hangmat ligt als spookparlementariër. U kent hem wel.....Bart De Wever. Maar dan is het prima zeker? Ze geven zichzelf opslag. Multinationals en bedrijven krijgen hogere subsidies en premies. Voor de burger schaffen ze de woonbonus af. U noemt dat besparen? Tip : Bespaar niet op zelfstandig nadenken maar op hen te verheerlijken.

  • Jefke Dams

    Raf Peeters, ik heb een bedrijfsvoertuig, vandaag beginnen in Antwerpen, morgen in Muizen, nadien in Gent, Luik, ik ontvang hierdoor geen km vergoeding, wil direct wisselen met een 9 to 5 job hoor, op hetgeen ik extra verdien, ja ben niet alle dagen thuis, betaal ik 60procent belasting, geld dat verkwanseld word aan degene die zich om 1u in de morgend in hun bed nog omdraaien terwijl ik mag gaan werken, die op zondag grote woorden aan de toog geven. Niet wij kosten geld, wij betalen ervoor!!!!!!

Lees meer